Latest Articles

Nel settore della tipografia e della stampa.
Dita Ndërkombëtare e Radios

Dita Ndërkombëtare e Radios

INTRO Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Radios. Para se të filloj të shkruaj për Ditën e Radios, po kthehem pak në kohë. Ca vjet më parë, si fëmijë, po më kujtohet momenti kur babi kishte ardhur nga kurbeti (Sllovenia) e ma kishte sjellë një dhuratë. I entuziazmuar...

read more
Pse uebfaqet hakohen?

Pse uebfaqet hakohen?

Pse uebfaqet hakohen? Qysh duhet ta parandalojmë? Dhe shumë këshilla të tjera i gjeni në këtë postim. Gjëja më e rëndësishme që duhet mbajtur parasysh me sigurinë e faqes në internet është se hakerët zakonisht nuk zgjedhin se cilën faqe do të hakojnë. Ndërsa disa të...

read more
Si të zgjedhni një emër (domain) për biznesin tuaj

Si të zgjedhni një emër (domain) për biznesin tuaj

Gjetja e emrit të përsosur për biznesin tuaj mund të duket si një detyrë e pakapërcyeshme. Me një botë të konkurrencës atje, gjetja e një emri që është unik, i paharrueshëm dhe që flet për vizionin dhe vlerat e markës suaj nuk është diçka e thjeshtë. A duhet të jetë...

read more

Ekipi ynë

Valmond Spahiu

Valmond Spahiu

CEO/FOUNDER

Ç’kemi! Unë jam Valmondi, CEO & FOUNDER i MerrWeb-it. Studioj gjuhë shqipe dhe krijimin e uebsajteve e kam pasion, tani edhe profesion.

Arman Shohan

Arman Shohan

Web Developer/Wordpress Developer

Tung! Unë jam Arman Shohan nga Bangladeshi. Kam  përfunduar shkencat kompjuterike dhe kam krijuar më shumë se 60 uebsajte. Kohët e fundit fillova të punoj për MerrWeb-in.

Sefer Krasniqi

Sefer Krasniqi

Dizajner Grafik

Përshëndetje! Unë jam Sefer Krasniqi. Punoj si dizajner grafik tash e një kohë. U bashkova me MerrWeb-in veç për një qëllim. Për të ofruar shërbime cilësore.